- Aktualności
- Dla rodziców
- Plan Lekcji 2024/2025
- Doradca Zawodowy
- Biblioteka
- Dyżury i konsultacje nauczycieli
- Podręczniki 2024/2025
- Rozkład jazdy autobusu szkolnego
- Aktywna Tablica
- Samorząd Uczniowski
- Sukcesy uczniów
- Szkoła w mediach
- Projekty i programy
- Innowacje pedagogiczne
- Gazetka szkolna
- Gazetka przedszkolna
- Zespół taneczny
- Dokumenty szkolne
- Rozrywka
- Kawiarenka językowa
- Kącik psychologa i pedag.
- Szkolne Koło Caritas
- Laboratoria Przyszłości
- BIP
Online : Brak Online
5 ostatnio zalogowanych
karolina
2025-01-07 21:43:38
Anna Chalupinska
2024-12-31 13:20:59
bojowniczka
2024-12-20 13:36:26
Administrator
2024-06-26 12:53:56
Bernadeta Jastrzębska
2020-10-21 18:32:41
Dzisiaj jest
Wtorek 7 stycznia 2025 Imieniny obchodzą Chociesław, Izydor, Julian, Lucjan, Walenty Do końca roku zostało 359 dni |
Zdrowe odżywianie to sposób jedzenia, który polega na przyjmowaniu tylko takich substancji, które są korzystne dla zdrowia i zapewniają poprawną kondycję naszego organizmu. O tym jak się odżywiać by było nie tylko zdrowo, ale i smacznie opowiedziała nam dietetyk kliniczny p. Joanna Józefowicz- Bryja. Przekazała uczniom solidną dawkę wiedzy jak również pokazała jak zastosować ją w praktyce. Uczniowie z olbrzymim zaangażowaniem ruszyli do przygotowania wyśmienitych sałatek, koktajli czy owsianego smoothie. W menu królował: szpinak, rukola, pietruszka, oliwki, orzechy, płatki owsiane, produkty po które młodzież raczej niechętnie sięga. Po spróbowaniu okazały się prawdziwym rarytasem. Uczniowie byli ogromnie zadowoleni i wdzięczni za te praktyczną lekcję żywienia.
Dziś | 11507 | |
Wczoraj | 12122 | |
W tym tygodniu | 23629 | |
Wszystkich | 15815317 |
MOZILLA 5.0,